EticData aconsegueix el Platinum Partner de Lenovo | EticData

EticData aconsegueix el reconeixement de Platinum Partner de Lenovo

EticData Platinum Lenovo

Ens complau anunciar la que és la nostra fita més gran en la història d’EticData: Hem aconseguit l’estatus de Platinum Partner, la màxima certificació de Lenovo.

Un èxit que és el resultat d’una estreta col·laboració des del 2018, que s’ha anat enfortint amb els anys i que ha estat sempre essencial en el creixement del nostre negoci.

Aquesta certificació multiplicarà les nostres capacitats, permetent oferir més i millors serveis als nostres clients. Per descomptat, també ens ajudarà a arribar a noves àrees de negoci i apostar per segments com l’Administració Pública i Enterprise, sense deixar de banda el nostre core de negoci, el Mid Market.

certificado lenovo platinum

Volem expressar el nostre agraïment a tot l’equip de Lenovo, encapçalat per Javier Alvarez Cano – International IT Channel Strategy and Engagement, Carlos Serna Marcos, Rocío Del Pozo Salinero, Susana Rodríguez, Ivan Fernandez, Silvia Lorente Ribón i, de manera especial, a Sonia Ávalos Arias. Sin su esfuerzo y dedicación, este logro no habría sido posible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *